Groepslessen

Keuzes uit groepslessen

High intensity interval training

Een High Intensity Interval Training (HIIT) is een groepsverband training met afwisselende oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Na afloop sta je gegarandeerd met een voldaan gevoel en een glimlach bij te komen.

Kickboksen

Tijdens deze groepstraining leer je trap en stoottechnieken. Elleboogstoten zijn in het kickboksen niet toegestaan.  Ook wordt er aan teambuilding gewerkt en worden respect en discipline bijgebracht. 

Elke les begint met een goede warming up sessie gevolgd door techniektraining. De training wordt afgesloten met een sparsessie. 

Met kickboks train je:

  • Conditie
  • Snelheid
  • Behendigheid
Buikspier 30 min

Binnen deze les zal je de focus gaan leggen op je core stability. Denk hierbij aan je buikspieren, onderrug, billen, heupstrekkers. De lessen zouden voor jou op persoon methodisch opgebouwd worden. Zodat je voor jezelf, op je eigen tempo kan trainen. 

Workout of the day

Bij de workout of the day is  er elke dag een nieuwe workout. Deze training kan variëren tussen kracht opbouw, kracht spieruithoudings vermogen, spieropbouw.

Burn

Burn is een high intensity functionele groepsles. De groepsles bestaat uit explosiviteit, kracht, coördinatie en cardio. Dit is een groepsles voor meer ervaren HIIT sporters. 

Cross HIIT

Cross Hiit is een high intensitity interval training wat zich focust op lenigheid, kracht, conditie en snelheid. Je leert de basisoefeningen wat betreft crossfit.  

Bootcamp

Bij bootcamp wordt er gewerkt aan zowel conditie als kracht. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende functionele oefeningen en attributen die je onderweg tegen komt. Wil jij je conditie verbeteren of kracht opbouwen? En sport je daarnaast liever in de buitenlucht, in plaats van binnen? Dan is deze les geschikt voor jou!